Ring til os på +45 9757 1263

Dræning golfbaner og boldbaner

Dræn i dag – spil i morgen.

Dræning af golfbaner og boldbaner for en bedre performance

Hvis golfbanen eller boldbanen er udfordret med for meget overfladevand, der gør livet besværligt for spillerne, kan det skyldes dårlig dræning. Vi anbefaler, at du så hurtigt som muligt får gjort noget ved problemet, da det hurtigt kan blive en bekostelig affære, hvis du lader det ”sejle” for længe.

Dræn i dag - spil i morgen.

Konceptet med hurtig ibrugtagning af banen igen efter endt dræning stiller store krav til maskiner, medarbejdere og planlægning.

Alle vore maskiner er specialopbyggede af chaufførerne til netop opgaven, og de kører alle på lavtryks græsdæk med marktryk på kun 0,3 kg/cm², således græstæppet skånes ved overkørsel.

Vore erfarne medarbejdere arbejder med dræning det meste af året, hvilket sikrer stor interesse og viden indenfor området.
Med mange års erfaring indenfor dræning, kan vi hjælpe med hele processen lige fra første kundekontakt til spillerne igen færdes tørskoede på banen.

Vi sørger for korrekt dimensionering samt korrekt materialevalg af rør og omkringfyldningsmaterialer.
Vi søger de nødvendige tilladelser og tager kontakt til relevante myndigheder. Alt arbejde afsluttes med korrekt kvalitetssikring i form af bl.a. “som udført” tegninger i digital form og på god gammeldags papirtegning.

10 gode grunde til at kontakte os med dit næste drænprojekt:

1. Firmaet har eksisteret siden 1948 med samme momsnummer og telefonnummer. Vi har alle år stået inde for det vi har lavet, og det har vi tænkt os at fortsætte med.
2. Mere end 40 års erfaring med dræning.
3. Vi har drænet med kædegravere siden 1984, hvilket i dag også er den foretrukne metode.
4. Vi værdsætter og plejer dygtige og loyale medarbejdere, som arbejder med dræning det meste af året. Dette højner interessen og ekspertisen, hvorved der hurtigt kan træffes korrigerende beslutninger i under udførelse ved uforudsete hændelser.
5. Vi råder over en stor og veludstyret maskinpark med specialudstyr til at løse enhver opgave til mindst mulig gene for spillerne.
6. Vi har ekspertisen og erfaringen til at tage os af alle faser i et drænprojekt – lige fra første besigtigelse af banen til afsluttet og arkiveret dræntegning på udført arbejde.
7. Vi har ingen standard løsning, men betragter hver enkelt opgave individuel.
8. Vi har eget arkiv med dokumentation på stort set alt udført drænarbejde.
9. Vi er specialister i dræning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten samt sikrer kvalitet til den rette pris.
10. Vi kører over hele Danmark.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har adresse i Roslev ved Skive, men laver drænopgaver i hele Danmark. Kontakt os, og så kommer vi gerne ud og kigger på det areal, du ønsker drænet, inden vi går i gang med at løse opgaven.