Ring til os på +45 9757 1263

Dræning i landbruget

Vi er specialister i dræning.

Få en bedre høst med korrekt dræning.

En velafvandet jord er altid en stor fordel, men især inden for landbruget kan det være altafgørende, at der er styr på dræningen af jorden. 

Ved dræning bliver vandet fra et udvalgt stykke jord bortledt ved hjælp af nedgravede drænrør, og det sørger for en god og sund landbrugsjord for dine afgrøder.

Blandt fordelene ved dræning af landbrugsjord kan blandt andet nævnes følgende:

Sådan foregår landbrugsdræning

Vi udfører dræningen af landbrugsjord med vores topmoderne laserstyrede kædegravere. Rør, skaller, savsmuld og/eller drængrus bliver alt sammen tilført i samme arbejdsgang. Det betyder, at kædegraverdræning er yderst effektivt og vil spare dig en masse tid og penge.

Vores maskiner har en gravedybde på op til 2,2 meter, og kan dræne landbrugsarealer i tørre såvel som regnfulde år. Kædegraverne graver på effektiv vis render til drænrørene, og er en hurtig, men samtidig præcis, metode til korrekt etablering af dræn i varierende jordtyper.

Vi udfører hele processen fra projektering til færdigt arbejde i marken. Vi sørger for korrekt dimensionering samt korrekt materialevalg af rør og omkringfyldningsmaterialer. Vi søger de nødvendige tilladelser og tager kontakt til relevante myndigheder. Alt arbejde afsluttes med korrekt kvalitetssikring i form af bl.a. “som udført” tegninger i digital form og på god gammeldags papirtegning.

10 gode grunde til at kontakte os med dit næste drænprojekt:

1. Firmaet har eksisteret siden 1948 med samme momsnummer og telefonnummer. Vi har alle år stået inde for det vi har lavet, og det har vi tænkt os at fortsætte med.
2. Mere end 40 års erfaring med dræning.
3. Vi har drænet med kædegravere siden 1984, hvilket i dag også er den foretrukne metode. I dag har vi 4 forskellige størrelser/typer kædegravere, således vi kan udføre alle slags drænarbejde.
4. Vi værdsætter og plejer dygtige og loyale medarbejdere, som arbejder med dræning det meste af året. Dette højner interessen og ekspertisen, hvorved der hurtigt kan træffes korrigerende beslutninger i marken ved uforudsete hændelser.

5. Vi råder over en stor og veludstyret maskinpark med specialudstyr til at løse enhver opgave.
6. Vi har ekspertisen og erfaringen til at tage os af alle faser i et drænprojekt – lige fra første besigtigelse i marken til afsluttet og arkiveret dræntegning på udført arbejde.
7. Vi har ingen standard løsning, men betragter hver enkelt opgave individuel.
8. Vi har eget arkiv med dokumentation på stort set alt udført drænarbejde.
9. Vi er specialister i dræning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten samt sikrer kvalitet til den rette pris.
10. Vi kører ud i hele Region Midtjylland og Nordjylland.

Kontakt os

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, og for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din drænopgave inden for landbrug. Det er vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, og vi rådgiver dig med glæde gennem hele dræningsprocessen.