Ring til os på +45 9757 1263

Kædegravning

Den største motorsav du kan forestille dig. Blot bygget til at grave i jorden

Få hjælp til gravning med kædegravere i alle størrelser

Vi råder over Danmarks største kædegraver, og vi har også den, der trykker mindst på din græsplæne. Vi har kædegravere i forskellige størrelser, som kan løse stort set enhver tænkelig opgave inden for kædegravning. Hver kædegraver er specialdesignet til specifikke opgaver og kan med andet udstyr påmonteret løse andre opgaver. Kun fantasien sætter grænser. Kædegravere blev oprindeligt designet til drænopgaver af forskellig art, men de kan også bruges til nedgravning af kabler og forskellige typer trykrør, såsom vandledninger og jordvarmeslanger.

Hvad er kædegravning

En kædegraver er en overdimensioneret motorsav, designet til at grave i jorden. Den har en kæde med tænder, som fræser jorden op i lange, lige og præcise render. Renderne er smalle, hvilket gør det umuligt at komme ned i dem. Det er dog heller ikke nødvendigt, da rør og kabler automatisk placeres korrekt i renden sammen med eventuelt grus, sand eller dækbånd. Alt dette udføres i én arbejdsgang. Kædegravning er hurtig og udføres med minimal opgravning, hvilket sikrer korrekt arbejde til den rette tid og pris.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder kædegravning over hele landet med vores 4 kædegravere. Dette sikrer hurtig responstid fra kunden ringer, til vi er på arbejdspladsen. Vi har både kædegravere på larvebånd og traktormonterede kædegravere. Det er specialmaskiner, hvor der kræves hurtig og korrekt planlægning, samtidig med dygtige maskinførere til at udføre arbejdet. Alle kædegravere har en fast pilot, som ofte selv er med i planlægningen af arbejdet, og de sætter en ære i veludført arbejde til kundens tilfredsstillelse. Kædegravning kræver kraftigt materiel, dygtigt mandskab og masser af erfaring, hvilket vi har opnået gennem vores arbejde med kædegravning siden 1984. Vi betragter løsningen af indviklede opgaver som spændende udfordringer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os

Vi udfører mange typer opgaver – både store og små. Har du spørgsmål angående vores arbejdsopgaver eller arbejdsmetoder, er vi altid til rådighed med råd og vejledning.