Ring til os på +45 9757 1263

Grundvandssænkning

Etablering af dybdedræn med kædegravere.

Hold udgravninger tørre med grundvandssænkning

Står du over for en større udgravning, der ligger under det naturlige grundvandsspejl? Det kan for eksempel være i forbindelse med et større byggeprojekt. Så kan du få hjælp fra os. Vi nedfræser drænrør til bortsugning/pumpning af grundvand, så byggeprocessen kan forløbe tørt og planmæssigt.

Hvad er grundvandssænkning med dybdedræn

En grundvandssænkning kan være nødvendig, når der for eksempel skal anlægges konstruktioner som led i byggerier, der går dybere end det naturlige grundvandsspejl. Med en sænkning af grundvandet via dræning, kan entreprenøren eller bygherren arbejde uforstyrret og tørt.

Som supplement til traditionelle metoder til grundvandssænkning, kan vi tilbyde grundvandssænkning med nedfræsede drænrør. Metoden stammer fra Holland, hvor den har stor udbredelse. Vi har taget den til Danmark sidst i 90’erne – og har udviklet på den lige siden. Med vores erfaring kan vi vurdere området, som ønskes tørlagt, og vi kan finde den bedste løsning efter forholdene.

Vi tilbyder også at samle drænrørene i en pumpebrønd, hvor det oppumpede vand kan genanvendes til for eksempel vandingsanlæg eller dambrug. Vi anlægger drænrørene med vores kædegravere, der har 700 hestekræfter og kan fræse drænrør ned i 5 meters dybde.

Vi kan arbejde med rør, der har en diameter på op til 160 millimeter, hvilket giver en vandtilførsel på op til 15 l/s pr. rør.

Grundvandssænkning

10 gode grunde til at kontakte os næste gang du er udfordret med grundvand:

1. Firmaet har eksisteret siden 1948 med samme momsnummer og telefonnummer. Vi har alle år stået inde for det vi har lavet, og det har vi tænkt os at fortsætte med.
2. Mere end 30 års erfaring med dybdedræn i Danmark.
3. Vi har kendskab til Danmarks forskellig jordtyper og skift derimellem.
4. Vi værdsætter og plejer dygtige og loyale medarbejdere, som arbejder med dybdedræn det meste af året. Dette højner interessen og ekspertisen, hvorved der hurtigt kan træffes korrigerende beslutninger ved uforudsete hændelser.
5. Vi råder over to kraftige kædegravere til dybdedræn, hvilket sikrer hurtig respons når kunden ringer.
6. Vi har ekspertisen og erfaringen til at tage os af alle faser ved problemer med grundvand – lige fra første besigtigelse til afsluttet og arkiveret kvalitetssikring på udført arbejde.
7. Vi har ingen standard løsning, men betragter hver enkelt opgave individuel.
8. Vi udfører ofte arbejdet i samarbejde med kunden, hvor vi kun kommer med kædegraveren og sandvognen, men vi udfører også komplette opgaver med grundvandssænkning.
9. Vi er specialister i dybdedræn, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten samt sikrer kvalitet til den rette pris.
10. Vi kører over hele Danmark.

Kontakt os

Vi har adresse i Roslev ved Skive, men vi påtager os opgaver med grundvandssænkning i hele Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på din grundvandssænkning.