Ring til os på +45 9757 1263

Traktormonterede kædegravere

Vi udfører kædegravning over hele landet med vore 2 traktormonterede kædegravere.

Den store traktormenterede kædegraver.

Kædegraveren er monteret på en stor traktor med 400 HK. Traktoren er forsynet med 90 cm brede dæk, hvor der tillige kan monteres tvillinghjul, hvis opgaven kræver det. Dette giver et marktryk på kun 0,6 kg/cm².
Gravebredden er 25 cm, og gravedybden kan variere fra 0 til 200 cm.
Gravedybden kan styres via laser eller GPS, hvor GPS’en også bruges til indmåling af udført arbejde.
Maskinen er specielt velegnet til dræning i landbruget samt ved nyanlæg af grønne arealer.

Den lille traktormenterede kædegraver.

Kædegraveren er monteret på en mindre traktor med 130 HK. Traktoren er forsynet med 90 cm brede græsdæk. Dette giver et marktryk på kun 0,3 kg/cm², hvilket betyder at skader på græs og jordstruktur undgås.
Gravebredden er 14 cm, og gravedybden kan variere fra 0 til 120 cm.
Gravedybden kan styres via laser.
Maskinen er specielt velegnet til dræning af grønne arealer såsom fodboldbaner og golfbaner. De berørte arealer kan straks bruges igen efter endt drænarbejde.

Derfor skal du vælge os til din graveopgave

Vi har arbejdet med kædegravning siden 1984 og gjort det til en af vores specialer. Vi har løbende udviklet og ombygget vores to traktormonterede kædegravere, så de kan udføre enhver given arbejdsopgave. Piloterne på kædegraverne har en passion for kædegravning og kvalitetsmæssigt korrekt udført arbejde, og de er selv med i udvikling og opbygning af maskinerne.

Vi udfører kædegravning i hele landet. Vi udfører gerne arbejdet som underentreprenør, hvor vi kun kommer med kædegraveren og eventuelt en sandvogn, men vi udfører også komplette opgaver, hvor vi står for det hele.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar med gode råd og kommer gerne ud og ser på din graveopgave, inden vi går i gang med at udføre arbejdet. Vi udfører opgaver med vores traktormonterede kædegravere i hele Danmark.