Ring til os på +45 9757 1263

Spul og vedligehold af dræn

Dine dræn skal vedligeholdes på lige fod med din traktor og dit inventar i stalden

Vi spuler og vedligeholder dine dræn

Når du har fået installeret en dræningsløsning, er det vigtigt at drænene bliver spulet og vedligeholdt jævnligt. Ellers kan der samle sig en masse skidt så som slam, sand og okker i rørene, der sænker effektiviteten af drænene betydeligt. Især okkerholdig jord kan skabe problemer for drænene, hvis de ikke spules.

Derfor skal drænene vedligeholdes

Problemer med stoppede dræn kan hurtigt vokse dig over hovedet, hvis du ikke vedligeholder dem jævnligt. Drænene bliver stoppet til af affald og snavs, hvilket forhindrer det overskydende vand, som drænene ellers skal bortlede, i at komme væk. Og så er der ikke længere meget fidus i at have et dræningssystem.

Hvis du mistænker, at dine dræn et stoppede til eller bare gerne vil have dem inspiceret for at være sikker på, at alt er som det skal være, er hjælpen nær. Vi kommer ud og undersøger drænenes behov for vedligeholdelse, og giver dem en grundig spuling, hvis nødvendigt. Ved en drænspuling bliver drænene gennemrenset for skidt og blokader, så vandet igen kan løbe frit.

Drænspuling er indimellem nødvendigt for at rørene ikke stopper til, og det kan være en god idé at sørge for at vedligeholde dem forebyggende. Ellers vil risikoen for at de stopper til være langt større. Det vil derudover spare dig en masse penge, hvis du sørger for at drænene løbende bliver vedligeholdt, frem for at skulle punge ud for en større gennemspuling af meget tilstoppede rør.

Derfor skal du vælge os

Rensning af dræn bør altid foretages af et erfarent entreprenørfirma, da der er meget at være opmærksom på. For eksempel må spulevandet ikke ledes direkte ud i et vandløb.. Skidtet skal i stedet samles og spredes på omkringliggende jord.

For optimal vedligeholdelse af dræn, er det blandt andet vigtigt, at de er let tilgængelige og, det er tydeligt, hvor man skal spule dem. Hvis det ikke er tilfældet, kan det være nødvendigt med professionel hjælp til at finde drænene. Vi hjælper også med fejlfindinger i dit drænsystem og eftertjekker, at alt er i orden.

Drænarbejde kræver mange års erfaring – og det har vi.

Kontakt os

Hvis du har behov for en drænspuling, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi står også gerne til rådighed for en inspektion af dit drænsystem, og rådgiver dig om, hvordan du bedst vedligeholder dine dræn.