Ring til os på +45 9757 1263

Dræning

Vi drømmer om dræn om natten

Hjælp til dræning fra erfaren drænmester

Dræning er ikke en del af agronomuddannelsen, landbrugsskolerne eller uddannelserne til groundsman eller greenkeeper. Det er specialviden, der føres videre gennem generationer som mesterlære. Vi har arbejdet med dræning i generationer og har gjort det til vores speciale. Vi har derfor opnået den nødvendige viden og de rette kompetencer, så ethvert drænprojekt bliver en succes. Vi kan håndtere alle faser af et drænprojekt, lige fra den første idé til det færdige projekt afleveres til kunden. Vi er bekendte med lovgivningen på området og sikrer en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi afslutter altid med en “som udført” tegning, som arkiveres sikkert til brug i fremtiden. Tegningen udarbejdes ofte digitalt baseret på indmålinger foretaget med GPS under udførelsen af drænarbejdet. Vores medarbejdere drømmer endda om dræn om natten.

Dræning med kædegravere

Vi har fem forskellige drænmaskiner til rådighed for at hjælpe dig med din drænopgave, hvoraf fire af dem er såkaldte kædegravere, der er velegnede til at grave mindre og præcise render. Vores maskiner kan udføre dræning med en rendebredde fra 2,5 centimeter op til 60 centimeter, og vi kan grave i en dybde på op til 5 meter. Maskinerne varierer meget i størrelse og vejer mellem 1 ton og 35 ton.

 

Det er både billigere og bedre at få etableret dræning med en kædegraver, da alle trin i arbejdsprocessen kan udføres i samme arbejdsgang. Ved at bruge en kædegraver sparer du derfor meget tid, hvilket resulterer i en billigere og mere effektiv metode end andre former for gravearbejde.

 

Vi rådgiver dig gennem hele processen og hjælper dig med at vurdere, hvilken maskine der vil være bedst egnet til din drænopgave.

Derfor skal du vælge os

Vi har arbejdet med dræning i mere end 40 år, og vi har indgående kendskab til dræning af forskellige jordtyper. Som erfarne drænmestre kan vi hos SM Entreprenørfirma udføre mange typer drænopgaver med stor kvalitet. Vi udfører din drænopgave, uanset om det er et lille projekt på 200 meter eller et større projekt på flere kilometer dræn.

Vi udfører alle slags drænopgaver, så som:

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder både at udføre din drænopgave, men stiller også vores maskiner til rådighed, hvor vi leverer kædegraveren, så du selv kan udføre arbejdet.